Шефилд Юнайтед и Манчестър Юнайтед играят при резултат 1:1 в мач от

...
Шефилд Юнайтед и Манчестър Юнайтед играят при резултат 1:1 в мач от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Шефилд Юнайтед - Манчестър Юнайтед 1:1, две греди за червените дяволи

Шефилд Юнайтед и Манчестър Юнайтед играят при резултат 1:1  в мач от 9-я кръг на Висшата лига. 

Още в 3-а минута домакините можеха да излезнат напред в резултата, откакто Оливър МакБърни пое отбита топка в наказателното поле и стреля по земя, целейки се в средата на вратата, само че беше отхвърлен от Андре Онана, който извади добър инстикт.

В 15-а минута Антони овладя топка на границата на наказателното поле и опита удар с левия крайник по диагонала, само че Фодарингтъм бе добре позициониран и съумя да улови безпроблемно. Десетина минути по-късно Арчър се оправи добре, овладявайки подаване на ръба на наказателното поле и по-късно стреля в долния ляв ъгъл. Онана обаче се хвърли отлично и съумя да избие в ъглов удар.

В 28-а минута Бруно Фернандеш достави положително подаване, а МакТоминей съумя да се ориентира бързо в наказателното поле, като стреля бързо в долния десен ъгъл, оставяйки вратаря беззащитен - 1:0 за Манчестър Юнайтед.

Само четири минути по-късно МакТоминей от воин се трансформира в виновник, откакто игра с ръка в личното си наказателно поле. Съдията отсъди дузпа, а решението бе доказано от ВАР. С осъществяването се нагърби Оливър МакБърни, който вкара топката в десния ъгъл около протегнатата ръка на Онана - 1:1.

В края на първата част Бруно Фернандеш стреля от директен свободен удар, като опитът му бе доста добър, само че топката се отби от напречната греда и излезе в навън.

През втората част и двата тима имаха благоприятни условия, откакто Шефилд на два пъти тестваха Онана от разстояние, който обаче се оправи със обстановките. В 58-а минуат Маркъс Рашфорд получи брилянтно подаване, като шутира от наказателното поле малко настрана от дясната греда.

Десетина минути по-късно Амрабат опита шанса си от разтояние, като вратарят на Шефилд единствено изгледа топката, която се отби от напречната греда.

Стартови сформира:

Шефилд Юнайтед:  18. Фодарингтъм, 20. Богъл, 14. Томас, 19. Робинсън, 5. Тръсти, 8. Хамер, 21. Соуза, 16. Норууд, 28. Макатий, 9.МакБърни, 10. Арчър

Манчестър Юнайтед:  24. Онана, 20. Далот, 5. Магуайър, 35. Еванс, 2. Линдельоф, 39. МакТоминей, 4. Амрабат, 10. Рашфорд, 8. Фернандеш, 21. Антони, 11. Хойлунд
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР